tirsdag 6. september 2011

Idespinn på øen, en regnværsdag.


Ja som siden viser er dette det været har å by på her på øen, tirsdag 06.09.11, passer bra med oppretting av en ny blogg som kommer til å fylles opp med oppussingen steg for steg :)
Planlegging, utfordringer vi støter på, det regner vi med i et hus som deler av er over hundre år gammelt. Vi ønsker gammel maritim stil, noe nytt noe gammelt, noe laget selv. Inspirasjon og ideer fra venner og oxo interiørsider/blader, og alle de fine bloggen da:)
Det meste av oppussing blir til våren, no på høsten og fremover blir det planlegging, noe malearbeid innvendig, få orden på ting å tang skapplass hyller etc.
Vi har navnerulling til eiendommen her, og har du et tøft, røft, stilig, romantisk, komisk, etc. navn på hjerte/ så må du være så snill å dele det med meg :) Takknemlig for alle svar. :D
Legger ut bilder til slutt her i innlegget.
Husets farge blir rødt, med hvite karmer, det samme på nøstene, en del av trærne kommer vi til å beholde, men mange må bort.
Hagen er stor, det kommer til å bli mye naturtomt, med noen bed rundt om. Vi er glad i å ha det fint rundt oss, så vi går noen spennende år i møte.
Glad for at vi har noen mndr til planlegging og tenkeboks, tegning av ideer, huskebok, nedtegnelse av idebomber, utorming av div. rom. Vi har ihvertfall mye å gjøre fremover.
No får jeg ta fatt på ettermiddagen/kvelden.
Koselig at du tok turen hit, legg gjerne igjen kommentar, ris og ros.
P.S husk navnerullingen da... :)
Fine kvelden  :D

Jeg oppretter et fotoalbum, så blir ikke innleggene så utrolig lange.


Da ligger det bilder i fotoalbum :)
Fotoalbum

2 kommentarer:

  1. Hei
    Det er bare en fantastisk perle dere har fått tak i,gleder oss til å komme på besøk...;) klemz

    SvarSlett
  2. Takker "Pia" Det er en drøm skal si :D hihihi. Masse uteplasså boltre seg på. Blir kjekt med besøk av dere, liggeplass har vi å,hehehe.

    SvarSlett

Populære innlegg